sl Slovenian
Inženiring
Inženiring
Inovativno &
po meri kupca
Litostroj LPTS je specializirani ponudnik kompleksnih ulitkov do 50.000 kg iz jekla, sive, nodularne in bele litine.
next
prev
Za raven kakovosti in uspešnosti skrbijo visoko usposobljeni in motivirani zaposleni
O nas

70

Let tradicije

O nas
Za raven kakovosti in uspešnosti skrbijo visoko usposobljeni in motivirani zaposleni
O nas

Litostroj LPTS je specializiran ponudnik individualnih ali nizkoserijskih kompleksnih, srednje do težkih ulitkov iz jekla in posebnih zlitin, s poudarkom na dobavi komponent za hidro, plinske in parne turbine, pa tudi črpalk, ventilov, ladjedelništva in še več, v teži od 5 kg do 50.000 kg.

Podjetje nadaljuje tradicijo in znanje livarske dejavnosti, ki se v Litostroju razvija že več kot 70 let.

Litostroj LPTS želi biti eden vodilnih svetovnih proizvajalcev večjih delov turbin za hidroelektrarne, termoelektrarne in črpalne sisteme. 

Specializirano naročanje, nadzor in dodelava posameznih ali nizkoserijskih ulitkov kompleksnih oblik iz jekla in posebnih zlitin, osredotočenih na dobavo komponent za hidro, plinske in parne turbine, črpalke, ventile, ladjedelništvo in drugo na svetovni trg.

Vizija

Naloga, ki si jo je zastavil Litostroj LPTS, je zagotavljanje dodane vrednosti svojim poslovnim partnerjem z visoko strokovnimi storitvami pri dobavi kompleksnih litin in obdelanih komponent z izjemnimi tehničnimi zahtevami.

Ulitki
Litostroj LPTS zagotavlja visokokakovostne ulitke iz jekla in železa, dokončane do stopnje, ki jo zahteva stranka.
Litostroj LPTS je specializirani ponudnik posameznih ali nizkoserijskih kompleksnih, srednje do težkih ulitkov iz jekla in posebnih zlitin, s poudarkom na dobavi komponent za hidro, plinske in parne turbine, pa tudi črpalk, ventilov, ladjedelništva in še več, v teži od 5 kg do 50.000 kg. Litostroj LPTS dosega prvovrstne lastnosti z uporabo lastnega know-how znanja iz livarske tehnologije in računalniško integrirane proizvodnje, kot so simulacijska programska oprema za strjevanje MAGMASOFT, CAD CAM programiranje za 3D modeliranje, FARO ARM, MORA NC portalni merilni sistemi in še več.
Zahtevajte ponudbo
Storitve
Od načrta do realizacije
Litostroj LPTS ima strokovno znanje, opremo in kader za izdelavo končnih izdelkov udarno in toplotno odpornih jekel ter drugih legiranih ulitkov. Vse procese, potrebne za izdelavo visokokakovostnih ulitkov, skrbno nadziramo od začetka do konca.
next
prev
Več o storitvah
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij v družbenih medijev in za analize našega prometa. Več o tem lahko preberete s klikom na gumb "Pokaži podrobnosti".
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebine in oglasov.